top of page

Samenwerkingen

Ik werk niet voor klanten, maar met partners. Partners die open staan voor verandering. Of partners die net zijn gestart. Partners die hun marketing nieuw leven in willen blazen. Of partners die hun gehele marketing nog moeten opstarten. 

Uiteindelijk raak ik nauw betrokken bij al mijn partners. Zo groeien deze samenwerkingen al snel uit tot duurzame relaties waarbij we samen, elkaar naar een hoger niveau tillen. 

Persoonlijke kop koffie.jpg

Partners

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

WhatsApp%20Image%202021-04-09%20at%2012.

Milan Lucius

Visietech  

Ik ken Casper als een deskundige en gedreven jongen. Fijn om mee samen te werken. Hij heeft leuke ideeën voor het opzetten van campagnes en hij heeft de marketing van Visietech naar een hoger niveau gebracht.

john-600x600.jpg

John Hertogs

Oddessey Solutions

Casper luistert, verplaatst zich in het Oddessey DNA en werkt snel en efficient. Onze samenwerking is inmiddels uitgegroeid tot een duurzame relatie.

Pavlek%2520_edited_edited.jpg

Pavlek Okhrimenko

SANBO

Casper heeft ons erg geholpen bij het vinden van onze identiteit als bedrijf! Hij is meedenkend, werkt accuraat en overziet het gehele plaatje. Door zijn Marketingrapport staan alle neuzen binnen SANBO dezelfde kant op! Op naar een lange samenwerking!

bottom of page